در طبخ آش شله قلمکار از سبزیجات معطر و مخصوص آش مانند تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و حبوباتی چون نخود، لوبیا، عدس، برنج، پیاز و همچنین گوشت سردست یا گردن بی استخوان استفاده می شود و در آخر با نعناع داغ، سیرداغ و پیازداغ تزیین و سرو می شود.


اشپزی آش ,قلمکار ,شله ,استفاده ,آخر ,بی ,می شود ,آش شله ,شله قلمکار ,در آخر ,شود ومنبع

دستور پخت سه خورشت معروف ایرانی

مرغ_پرتقالی

طرز تهیه خورشت قیمه به سبک های مختلف

دستور تهیه 3 نوع مربای خاص و خوشمزه

طرز تهیه 3 نوع مارمالاد

طرزتهیه قلیه ماهی

دستور تهیه چند نوع پلو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تهویه نوین ایرانیان شرکت کهربا مغناطیس تیم تولید محتوای بهیدو اشپزی خرید و فروش انواع شیلنگ شیلان farhikhteganweb 24 Career Convey مووی کا گروه آموزشی هوش برتر