در طبخ آش شله قلمکار از سبزیجات معطر و مخصوص آش مانند تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و حبوباتی چون نخود، لوبیا، عدس، برنج، پیاز و همچنین گوشت سردست یا گردن بی استخوان استفاده می شود و در آخر با نعناع داغ، سیرداغ و پیازداغ تزیین و سرو می شود.


اشپزی آش ,قلمکار ,شله ,استفاده ,آخر ,بی ,می شود ,آش شله ,شله قلمکار ,در آخر ,شود ومنبع

دستور پخت سه خورشت معروف ایرانی

مرغ_پرتقالی

طرز تهیه خورشت قیمه به سبک های مختلف

دستور تهیه 3 نوع مربای خاص و خوشمزه

طرز تهیه 3 نوع مارمالاد

طرزتهیه قلیه ماهی

دستور تهیه چند نوع پلو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

BLOG هر چی بخوای هست هر چی که بخوای خدمات تعمیرات ترازو دانلود آهنگ جدید خرید بهترین لوازم یدکی بیل مکانیکی دانلود فیلم با لینک مستقیم مجله دلتا CARDIO PULMONARY BYPASS- PRINCIPELS AND TECHNIQUES گالری من