انواع خوراک‌های پلویی در ایران

تنها نقاط خاصی از ایران قابلیت کشت برنج دارند و نزدیک به ۹۰٪ تولید برنج در ایران محدود به استانهای شمالی ایران می‌باشد. چنین امری با توجه به سختی حمل و نقل از استانهای شمال البرز به استانهای دیگر ایران تا همین چند دهه گذشته به‌طور قطع موجب سختی بسیار در دسترسی به برنج در بسیاری از نواحی ایران می‌شده‌است؛ ولی تنوع خوراک‌هایی که همراه با برنج است محدود به استانهای شمالی ایران نمی‌شود و ده‌ها مورد پلو درست می‌شود؛ مانند: شوید پلو. جدا از این، تزیینات پلو توسط زعفران و زرشک و همچنین انواع ته‌دیگ، جزو مشخصات دیگر پلوهای ایرانی است. امروز قصد داریم دو مدل پلوی خوشمزه و مجلسی رو به شما آموزش بدیم.

  • استانبولی پلو

  • کلم پلو

  • فلفل پلو


اشپزی پلو ,استانهای ,برنج ,محدود ,انواع ,شمالی ,به استانهای ,استانهای شمالی ,شمالی ایران ,محدود به ,برنج در ,استانهای شمالی ایرانمنبع

دستور پخت سه خورشت معروف ایرانی

مرغ_پرتقالی

طرز تهیه خورشت قیمه به سبک های مختلف

دستور تهیه 3 نوع مربای خاص و خوشمزه

طرز تهیه 3 نوع مارمالاد

طرزتهیه قلیه ماهی

دستور تهیه چند نوع پلو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پاتوق ایرونیا فیلتر شنی درب های سرویس بهداشتی hpl انجام سفارشات طراحی و چاپ و تبلیغات آپشن خودرو | استریو آرام canon-tamir کامپیوتر پرسش - آموزش رایگان کامپیوتر صبرم سر اومد قرص چاقی سینه دفتر حقوقی فاطمه یعقوبی